Aan de haak blog 86: een camouflagedeken in c2c

aan de haak met een camouflagedeken in c2cOoit deed ik een belofte aan mijn neef: ik zal voor jou een mooie camouflagedeken haken. En dat deed ik. Het duurde even voor ie af was, maar het resultaat mocht er zijn. Omdat er vraag was naar het patroon, besloot ik er nog eentje te haken. Dus aan de haak met een camouflagedeken in c2c.

Niet twee keer precies dezelfde deken haken

Omdat ik er niet van houd twee keer dezelfde deken te haken, besloot ik dat ik nu eens lekker eigenwijs te zijn en niet de camouflagekleuren te gebruiken.

Nee, ik vond het een goed idee om met fel rood, knalroze en licht- en donkergrijs te gaan haken. Ik had nog wat restjes liggen en de rest schafte ik aan.

camouflagedeken close-up

Een beetje kleurverschil mag de pret niet drukken

Nu was het niet superslim om met restjes te gaan werken, want dan heb je kans op kleurverschil en dat had ik dus. Ik had beter nieuwe bollen van hetzelfde verfbad kunnen gebruiken.

Toch mag dat de pret niet drukken.

Doordat ik elke keer nieuwe bolletjes Stylecraft Special DK nodig had (met mijn restjes redde ik het helaas niet), kwam ik in Maarssen bij Juffrouw Katoentje terecht en in Vleuterweide bij Sies en Plien, stomerij annex wolwinkel.

Allebei hele leuke wolshops en het allerleukste is dat ze o.a. Stylecraft verkopen. Aanraders!

Met beide eigenaressen hele leuke gesprekken gehad en ik mag nu mijn gehaakte verhaaldekens tentoonstellen bij hen in de winkel. Helemaal leuk, nietwaar?

Een gehaakte verhaaldeken met tekst

Even terug naar de camouflagedeken. Omdat ik gek ben op letters en omdat het ook een verhaaldeken moest worden, heb ik er ook tekst in verwerkt.

camouflagedeken met tekst

Ik kon niet origineler zijn met mijn woord camouflage, maar vooruit. Het ging om het idee.

Ik heb een patroon van een camouflagedeken in c2c gemaakt en hierbij zit ook het complete alfabet toegevoegd, zodat je elke naam of tekst kunt verwerken in de deken die je maar wilt.

Van A tot Z staat alles beschreven. Een eenvoudig haakpatroon met een super resultaat! Graag wil ik je inspireren om het ook te proberen. Het is zoooo leuk om te doen!

Haak maar aan en sla ook aan de haak met de camouflagedeken in c2c. Een leuk project!

Je vindt het in mijn webshop: Annets Alfabetshop.

Mijn tip voor jou:

Loop ook eens binnen bij Sies en Plien en Juffrouw Katoentje. Echt leuke shops. Mocht je er niet uitkomen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief of sluit je aan bij Annets Haakalfabet op Facebook. Ik haak, eh… help je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *