Annets Haakalfabet (over mij)

annets haakalfabet over mij pagina

Leuk dat je een kijkje neemt op Annets Haakalfabet, aan de haak van A tot Z.

Graag stel ik me aan je voor: ik ben Annet, getrouwd en naast vrouw van mijn man ook moeder van 3 zoons.

Al ruim 5 jaar ben ik heerlijk haakverslaafd.

Haken vind ik leuk omdat je je eigen draai kunt geven aan je haakwerk, zodat het echt uniek wordt.

Mijn passie voor haken uit ik in blogs (met een tip voor jou), haaktips en patronen (zie hiervoor mijn webshop).

Naast haken vind ik het heerlijk om te lezen, tv te kijken en te wandelen. Je kunt me wakker maken voor een zak patat met mayo. Op de foto hiernaast zie je me, keurig in een mooie jurk geperst. Ik kon nog net ademhalen, haha! Even geen frietjes dus voor mij.

Waarom Annets Haakalfabet?

Ik hou van letters en van verzamelingen. Ook geniet ik als alles netjes overzichtelijk is opgeruimd. Daarom heb ik voor Annets Alfabet gekozen voor mijn schrijfbedrijf. Omdat mijn haaksels een eigen leven zijn gaan leiden, heb ik hier voor de naam Annets Haakalfabet gekozen.

Waarom haken?

Haken is een heerlijke hobby en een mooie way of life. Het is sociaal, gezellig en je kunt er eindeloos mee variëren en je hebt altijd een reden om je bed uit te komen. Bovendien kun je ook zeker iemand anders blij maken met één van je haaksels. Daarom dus.

Haakblogs, haaktips en haakpatronen

Omdat ik anderen ook blij wil maken met mijn haakhobby schrijf ik er blogs over. In deze blogs zit altijd een tip voor jou.

Door al dat gehaak heb ik heel veel handige tips ontdekt. Ook die deel ik graag met jou. Wie weet heb je er iets aan.

Doordat ik al zoveel gehaakt heb, heb ik inmiddels ook allerlei haakpatronen ontworpen van dekens. Deze dekens vertellen een verhaal. Zo heb ik dekens gemaakt over het voetbal, over Mickey Mouse, over het Blond Amsterdamservies en nog veel meer.

Tenslotte

Oh ja, ik ben ook nog helemaal dol op stippen en ballen. Die zie je dus regelmatig terugkomen in mijn creaties en ze passen ook leuk bij mijn achternaam: van Ballegooijen.

Houd mijn website in de gaten voor de laatste patronen, blogs en tips. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan mis je niets, ik wil je blijven inspireren.

Veel plezier op mijn website!

Groetjes,

Annets Haakalfabet aan de haak van A tot Z