Haakpatronen

Ben je enthousiast geworden over één van mijn dekens? Haak dan maar aan want  je kan mijn haakpatronen bestellen.. Dit kan in mijn webshop: Annetsalfabetshop.nl

Elke deken vertelt zijn eigen verhaal. Op elke deken staat ook tekst. Deze tekst is te personaliseren, zodat je de naam van je kind of kleinkind, neefje of nichtje erin kunt verwerken.. Handig nietwaar? Ook de indeling is flexibel en zelfs de kleuren kun je zelfs bepalen. Zo krijg je uiteindelijk een uniek eindresultaat.

Het zijn eenvoudige haakpatronen, die zelfs voor een beginnende haakster goed te doen zijn. Bovendien heb ik duidelijke foto’s toegevoegd. Alsook haakschema’s en ook een uitgebreide uitleg van de steken.

Makkelijker kan niet toch? Ik ben er zelf heel enthousiast over. Jij straks ook hoop ik. Ik hou je dan ook op de hoogte wanneer ze online staan.

Heb je vragen? Laat het me ook weten. Dan neem ik contact met je op.

Voor het bestellen van één of meerdere haakpatronen: vul onderstaand formulier in en maak het verschuldigde bedrag over. De prijs per patroon is € 5,95 voor een kleine deken en € 7,95 voor een grote deken. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag stuur ik het patroon direct toe. Let op dat je je emailadres goed invult. Je ontvangt hierop zowel de bevestiging van je bestelling alsook het bankrekeningnummer. Tevens stuur ik het patroon ook naar dit emailadres op.

Jouw gegevens(verplicht)

Ik wil graag de volgende haakpatronen bestellen:
Aantal: Bedrag:
Aantal: Bedrag:
Aantal: Bedrag:

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring

Laat even zien dat je geen robot bent en beantwoord de volgende vraag: